Flip book element

Spirálfüzet

Fém ikerspirállal kötött füzeteket rendelhetsz tőlünk, fényes vagy matt fólia előlappal, egyedi tartalommal és borítóval. A borító felületét többféleképpen nemesítheted. (fényes vagy matt fólia, lakk, dombornyomat, prégelés.)

Kategória:
Tovább olvasom

Füzet

Irkafűzött füzeteket rendelhetsz tőlünk, egyedi tartalommal és borítóval. A borító felületét többféleképpen nemesítheted. (fényes vagy matt fólia, lakk, dombornyomat, prégelés.)

Kategória:
Tovább olvasom

Jegyzettömb

80-90-100 g-os papírból, üres vagy egyedi grafikával készült lapokból, enyvezett, letéphető ragasztással készítjük.

Kategória:
Tovább olvasom

Arcmaszk

Előre gyártott pamut arcmaszk, a saját logóddal ellátva.

Kategória:
Tovább olvasom

Póló

Szitázva vagy hőpréssel vasalva, hozott vagy általunk biztosított pólóra, pulcsira tudjuk gyártani egyedi elképzeléseidet.

Kategória:
Tovább olvasom

Vászontáska

Remekül használható reklámtáskaként.
A hosszú füllel gyártott kivitel kényelmesen vállra akasztható,
megkönnyíti a bevásárlást, teherbírása
kb. 8-10 kg. 38×41 cm-es, szitázva vagy nyomtatható és vasalható fóliából készült grafikával tudjuk egyedivé varázsolni.

Kategória:
Tovább olvasom

Papírtáska – Reklámtáska

Különböző színű és méretű nátron vagy minőségibb craft (bordázott felületű) italos és papírtáskák, egy vagy két oldalon szitázva, szalag-, sodrott-, papír-, és zsinórfüllel.

Kategória:
Tovább olvasom

Vászonkép nyomtatás, Festővászon

Nyomtatott pamut festővászon. Kiváló alapanyag, gyönyörű minőség – így születnek nálunk az igényes vászonképek! Kedvenc fotóid kiemelkednek a fal síkjából, különleges hatást eredményezve. Legyen szó családi-, vagy baráti pillanatokról, üzlet-, vagy iroda dekorációról, a vászonképeknek mindig helye lesz a falon. Egyedi ötletek megvalósításával most még személyesebbé teheted otthonodat, irodádat, vagy igazán kedves ajándék is lehet belőle! Többféle méretben, és elrendezéssel is kérheted. Vakrámára is feszítjük neked…

Kategória:
Tovább olvasom

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.